Skupinske terapije na daljavo

Vabim vas, da se udeležite skupinskih energijskih terapij, ki jih bom izvajala na daljavo, preko aplikacije Zoom. Potekale bodo vsak torek od 20.30. do 21.15.

Živimo v času, v katerem se v svetu dogaja veliko neznanega in strah vzbujajočega, zdrav razum odpoveduje in ne vemo več, na kaj bi se zanesli in kje bi poiskali občutek varnosti. Edino, kar nam ostane je, da se obrnemo k sebi in redno ustvarjamo ravnovesje v svojem notranjem svetu. Zato sem se odločila ponuditi skupinsko zdravljenje na daljavo, v katerem lahko sodelujete od doma in za simboličen prispevek, tako da je dostopno vsakomur.

Skupinske terapije s torzijskim poljem in terapevtskimi inštrumenti so namenjene kot dodatna podpora mojim učencem in tistim, ki obiskujejo moje terapije, vabim pa tudi vse druge, ki potrebujete podporo, da se nam pridružite, ste zelo dobrodošli in lahko boste sledili tudi brez predznanja. Terapije na daljavo so zelo učinkovite, ker energija in zvočni valovi potujejo brez omejitev prostora, z vašim zavestnim sodelovanjem in usmerjanjem pozornosti, pa bodo imele še veliko boljši učinek.

Začnemo že v avgustu, 18. in 25. bomo imeli skupinski terapiji, po katerih boste lahko presodili, ali je to za vas, če vam koristi in če vam je všeč in želite nadaljevati. Udeležba v avgustu je brezplačna. Od 1. septembra naprej bodo terapije potekale vsak torek zvečer. Mesečni prispevek je 10 eur za 4-5 terapij, odvisno od števila torkov v mesecu. Prispevek za učence Kolebnice je 5 eur na mesec. Prijave so obvezne, ker bom v terapijo lahko zajela samo tiste, ki boste prijavljeni. Vsem bom napisala navodila za sodelovanje.

Vodim: Tina Ogorevc

Prijave in dodatne informacije na info@maat-center.com